Сулфорафан от екстракт от кълнове от броколи – Brassica Plus

Brassica PLUS

Терапевтичният екстракт от кълнове от броколи

Brassica PLUS е силно концентриран сулфорафан. Той съдържа екстракт от кълнове на броколи, който е единствен в света с над 60% по-добра бионаличност от сравними продукти. Във същото време Brassica PLUS има 99% гаранция за стабилност на сулфорафан.

Досега нито един производител на пазара не е успял да извлече, концентрира и предложи ценния за здравето сулфорафан в стабилна, биодостъпна форма за терапевтични цели.

Немската фирма Cellavent Healthcare е първата компания, която реши този проблем. Brassica PLUS предлага лесно смилаем, силен и стабилен бионаличен екстракт от кълнове от броколи с постоянно високо качество.

Особено стабилен екстракт благодарение на патентовано производство

Иновативният и патентован производствен процес, използван в Brassica PLUS, дава възможност за първи път да се стабилизира много нестабилният истински сулфорафан (а не неговия прекурсор) и по този начин да се направи оптимално терапевтично достъпен за човешкия организъм.

Съдържанието на сулфорафан остава постоянно в продукта в дългосрочен план и не се разделя на неефективни форми, както често се случва с много продукти.

60% по-висока бионаличност

В сравнение с други продукти, екстрактът от сулфорафан на немската фирма Cellavent Healthcare е с до 60% по-висока бионаличност от конвенционалните продукти според различни проучвания и анализи и има формула за биоефективна абсорбция за оптимално усвояване в тялото.

Ето защо са достатъчни само 10 mg сулфорафан на капсула! Една капсула дневно (= 3600 mg кълнове от броколи), Ви осигурява оптималното количество сулфорафан.

Сулфорафанът е в екстрахирана и концентрирана форма в съотношение 18:1. Т.е. от 18 kg кълнове от броколи се получава 1 kg прах. Следователно Brassica PLUS не е сравним с конвенционалните продукти, произведени само от покълнали и смлени кълнове от броколи.

5 добри причини да използвате Brassica PLUS

С 99% гаранция за стабилност на сулфорафан
 
С формула за биоефективна абсорбция
 
60% по-висока бионаличност благодарение на патентованите процеси на екстракция
 
Произведен от специални кълнове от броколи с естествено високо съдържание на сулфорафан
 
1 капсула съдържа 200 mg екстракт с концентрационно съотношение 18:1 = 3600 mg кълнове от броколи

Shopping Cart