За Нас

Фирма „Пюър Руутс“ е онлайн Био магазин събрал в себе си най-голямото разнообразие от сертифицирани иновативни немски продукти известни в цял свят.

Био магазин Пюър Руутс

Животът е дар, а желанието да живеем пълноценно и хармонично, използвайки природни продукти, които са полезни за здравето и развитието ни, е причината да създадем Пюър Руутс. В забързаните ни дни често живеем откъснати от природата. Пюър Руутс е връзката на съвременния градски човек в България с био продуктите и хранителните добавки, които не само ни поддържат в добро здраве, но и доставят удоволствие при използването им. Продукти създадени с внимание, грижа и отговорност към всички.

Продукцията ни се доставя директно от производителите в Германия. Ние от Пюър Руутс сме всекидневно в контакт с тях. Каталозите ни съдържат пълно описание на произхода, съставките и свойствата на продуктите ни, тъй като вярваме, че Вие трябва да направите своя избор информирано и съзнателно.

Продуктите, които избрахме за Вас, са резултат на селекция на най-висококачествените немски хранителни добавки, разработени с иновативни формули с най-новите технологии, за да отговорим на най-високите стандарти за качество. С множество награди и препоръки от експерти: Сертификати от независими международни организации, немски институти и университети, независими лаборатории за анализ и научни изследвания SGS Institute Fresenius или Eurofins Analytics, Oncotrition, Хохенхайм Университет, Курц институт, Fraunhofer (IZI) Ecocert,  Öko-TestGBABCS Öko-Garantie GmbHNaturlandVCAPS Plus, Sanatur Qualitäts-Garantie, Apotheke.BLOG, IFA, Bird friendly, FOS, A.B.Cert  и много други.

Shopping Cart