За Нас

Фирма „Пюър Руутс“ е онлайн Био магазин събрал в себе си най-голямото разнообразие от сертифицирани иновативни немски продукти известни в цял свят. Централният офис на фирмата е на едно от най-атрактивните места за търговия и развлечения с впечатляваща архитектура и интериорен дизайн близо до Парадайс мол.

Био магазин Пюър Руутс

Животът е дар, а желанието да живеем пълноценно и хармонично, използвайки природни продукти, които са полезни за здравето и развитието ни, е причината да създадем Пюър Руутс. В забързаните ни дни често живеем откъснати от природата. Пюър Руутс е връзката на съвременния градски човек в България с био продуктите, био козметиката и био хранителните добавки, които не само ни поддържат в добро здраве, но и доставят удоволствие при използването им. Продукти създадени с внимание, грижа и отговорност към всички.

Продукцията ни се доставя директно от производителите в Германия. Ние от Пюър Руутс сме всекидневно в контакт с тях. Каталозите ни съдържат пълно описание на произхода, съставките и свойствата на продуктите ни, тъй като вярваме, че Вие трябва да направите своя избор информирано и съзнателно.

Продуктите, които избрахме за Вас, са резултат на селекция на най-висококачествените натурални и био продукти, със сертификати от независими международни организации като: EcocertBDIH,  Öko-TestGBABCS Öko-Garantie GmbHCOSMEBIO® CharterNaturlandVCAPS PlusICADASanatur Qualitäts-Garantie.

Shopping Cart