Условия за ползване

 „Пюър Руутс” ООД е дружество с ограничена отговорност, регистрирано по Търговския закон на Република България, със седалище и адрес на управление: София, Кръстова вада, ул. „проф. Милчо Лалков“ 10  вписана в Търговския регистър към Агенцията по вписванията с ЕИК 203914241 и ДДС BG203914241

С настоящите общи условия се уреждат взаимоотношенията между членове и/или клиенти на био онлайн магазина Pureroots.bg. С натискането на обект, картинка, линк (различен от този на Общите условия) или бутон, разположен на уебсайта www.pureroots.bg cе счита, че Вие приемате или сте съгласни с описаните по-долу Общи условия.

Предмет на Общите условия

Настоящият документ съдържа Общите условия, съгласно които фирма „Пюър Руутс” ООД, предоставя стоки и услуги на потребителите си чрез интернет (онлайн) магазина pureroots.bg. Ползвателят изрично и безусловно се съгласява с настоящите общи условия за ползването на био онлайн магазина.

„Пюър Руутс” ООД е регистрирана като администратор на лични данни под номер 1418131 

1.Регистрация

Регистрацията е задължителна за пазаруване в онлайн магазина www.pureroots.bg Ползвателят попълва форма за регистрация, в която попълва данните, необходими за издаването на фактура: – име, фамилия, както и валиден адрес за доставка, телефонен номер и e-mail адрес.

2. Съгласие

С отбелязване в поле „Прочетох и се съгласявам с условията за ползване” клиентът извършва електронно изявление, с което декларира, че е запознат с настоящите Общи условия и ги приема.

3. Условия за поръчка на стоки

а) Поръчка
Доставките на стоки от „Пюър Руутс” ООД чрез онлайн магазина www.pureroots.bg се изпълняват след създаване на профил или регистрация и направена поръчка за доставка на стока. В поръчката клиентът посочва начин на плащане, телефонен номер и e-mail адрес за връзка, както и желан адрес за получаване на поръчката. Всяка валидна и приета поръчка от страна на Клиента получава автоматично потвърждение, че е приета.

б) Потвърждение и изпълнение на поръчки
Операторът на от „Пюър Руутс” ООД задължително потвърждава по телефона или e-mail адреса всяка поръчка, направена от Клиента. „Пюър Руутс” ООД си запазва правото да не изпълни поръчка, направена през био интернет магазина www.pureroots.bg ако попълнените данни на клиента не са валидни, или ако към момента няма наличност от поръчаната стока. Операторът на „Пюър Руутс” ООД е задължен да уведоми клиента за това на предоставения телефон за връзка или e-mail адрес.Клиентът заплаща стойността на поръчката по цените, посочени в поръчката. Клиентът може да откаже или да промени поръчка преди нейното потвърждение от оператор. Ако поради някаква причина стоката не може да бъде доставена, операторът може да предложи алтернативен продукт със сходни характеристики и цена, който клиентът има право да приеме или да откаже.

Потвърждението на поръчката става в рамките на работния ден, ако поръчката е направена преди 17:00 часа, и на следващия работен ден, ако е направена след 17:00 часа. В случай, че поръчката е направена в неработен ден, потвърждението става на следващия работен ден. Ако не се свържем с Вас в рамките на 24 часа през работните дни или на първия работен ден след почивни дни, значи имаме технически проблем. Моля, свържете се с нас на 0897 666 580 или office@pureroots.bg

4. Срок и цена на доставка

Срокът за доставяне на стоки, поръчани през био интернет магазина www.pureroots.bg, е до десет работни дни, след получаване на потвърждение от страна на клиента. Цените за доставки и за услуга “наложен платеж” в рамките на Република България са описани на главната страница на онлайн магазина.

5.Условия и начини на плащане

При плащане с „наложен платеж” клиентът заплаща дължимата сума в момента на доставка на стоките от куриер. 

6. Доставка на стока 

Доставката на стоката се извършва от служител на куриерска компания „Спиди” АД,  „Eконт” ООД  с което „Пюър Руутс” ООД е сключила договор.

7.Връщане на стока

Клиентът има право да върне закупена от него стока от интернет магазина www.pureroots.bg в срок от 7 /седем/ работни дни от доставката. Стоката трябва да е в пълна окомплектовка, в оригиналната си опаковка и в добър търговски вид. В този случай клиентът има право да получи обратно заплатената от него сума, в 15 дневен срок от получаването на стоката по банкова сметка, посочена от него на e-mail адрес: office@pureroots.bg. В случай на връщане на продукт и рекламация от страна на клиента, той е длъжен да се обади на телефон 0897 666 580 или да пише на office@pureroots.bg, за да уведоми за своето желание. Връщането може да се осъществи всеки работен ден между 09:00 и 18:00 ч. Разходите за доставка на върнатата стока са за сметка на клиента.

Освен ако в тези общи условия изрично не е посочено друго, информацията, публикувана на www.pureroots.bg, е собственост на „Пюър Руутс” ООД

Със зареждане на www.pureroots.bg  всеки един потребител приема и има задължение да спазва настоящите Общи условия за цялото време на ползване на страницата, от първоначалното зареждане до напускането й.

Със зареждане на www.pureroots.bg, потребителят се съгласява, че „Пюър Руутс” ООД може да съхранява и обработва в лог-файловете на сървъра www.pureroots.bg данни за посещението му на сайта – IP адрес, бисквитки (cookies) и т.н., за да идентифицира потребителя и да удостовери началото на ползване на www.pureroots.bg , съответно съгласието на потребителя с настоящите Oбщи условия.

За да използва услугите на www.pureroots.bg, които изискват регистрация, потребителят е длъжен предварително да се регистрира, като попълни съответната електронна форма за регистрация, достъпна в реално време (on-line) в Интернет на страницата на www.pureroots.bg. При попълване заявлението за регистрация, потребителят се задължава да предостави данни относно самоличността си или другите изискуеми от електронната форма на данни.

Нашият сайт може да съдържа връзки към други доставчици, за които не можем да носим отговорност относно тяхната защита на личните данни. Моля, когато напускате този сайт, се информирайте относно изявлението за поверителност на всеки сайт, който събира лична информация.

При възникнали промени на политиката ни за защита на личните данни, те ще бъдат оповестени в нашия сайт.

Настоящата политика е част от Условията за ползване на този сайт и като такава следва да бъде прилагана и тълкувана в съответствие със законите на Република България.

С регистрацията си на www.pureroots.bg, потребителят получава свой персонализиран профил за идентификация. Потребителят има право по всяко време да променя данните, въведени при регистрацията, както и всякаква заявена от него информация във връзка с ползване на услугите, предлагани от www.pureroots.bg.

Цените на стоките са в български лева с включен ДДС и не включват разходите за доставка.

„Пюър Руутс” ООД си запазва правото да променя цените без предварително уведомление, както и да коригира сгрешена информация за стоките. Възможни са печатни грешки, разлики в цветовото представяне на продуктите, както и промяна на техния дизайн. „Пюър Руутс” ООД има право по всяко време да променя съдържанието на www.pureroots.bg.и настоящите Общи условия за ползването му, без да има задължение за предварително уведомяване на потребителите за промените. Изменените общи условия за ползване се публикуват на www.pureroots.bg.и са достъпни за всички потребители.

Въпреки полаганите от нас усилия и работа, свързана с логистиката на предлагания асортимент в био онлайн магазина, е възможно някой от избраните продукти да не е наличен в момента. В този случай ще се свържем с Вас в най-кратък срок.

Предоставената чрез www.pureroots.bg информация не трябва да се тълкува, като абсолютно достоверна и правилна, дори и ако същата се окаже такава. При възникване на съмнение за здравословен проблем или нужда от лечение, моля, винаги се обръщайте за медицинска консултация към вашия личен лекар или към квалифициран и трудоспособен лекар.

Информацията, публикувана на www.pureroots.bg, е собственост на „Пюър Руутс” ООД. Разрешено е копирането, предаването, разпространението и съхраняването на част или на цялото съдържание, публикувано на www.pureroots.bg, при условията на Криейтив Комънс лиценз, Признание-Споделяне на споделеното 3.0 Нелокализиран.

Можете свободно:

Да споделяте — да копирате, разпространявате и излъчвате произведението

Да ремиксирате — да адаптирате произведението

Да използвате съдържанието на www.pureroots.bg с комерсиална цел

Съгласно следните условия:

Признание — Трябва да посочите авторството на творбата, като поставите препратка към оригиналното съдържание, водеща към съответната страница в www.pureroots.bg

Споделяне на споделеното — В случай, че промените, видоизмените или използвайки като основа произведението, го надградите, то полученото производно произведение може да се разпространява само съгласно условията на същия или на подобен на този договор.

Под “Потребител/клиент” се разбира всеки, който е заредил в Интернет страницата /името на сайта/ на своя компютър.

Под “Поръчка” се разбира избраните стоки и всички други атрибути свързани с начина на доставка и заплащане на стоката от клиента/потребителя.

Интернет магазина  /името на сайта/ е собственост на „Пюър Руутс” ООД

Всички спорове между страните се решават в дух на разбирателство и добра воля. В случай, че съгласие не бъде постигнато, всички неразрешени спорове, включително спорове, породени или отнасящи се до тълкуването му, недействителност, изпълнение или прекратяване, както и спорове за попълване на празноти в договора или приспособяването му към нововъзникнали обстоятелства, ще бъдат разрешавани от компетентния съд по регистрация на „Пюър Руутс” ООД, съобразно българското законодателство.

Вашият коментар

Shopping Cart