Доставка

ПЮЪР РУУТС ООД предоставя на своите клиенти цена за доставка от – 5 лв. до 5 кг. При стойност на поръчка над – 100,00 лв. до 5 кг. стойността на куриерската услуга е за сметка на ПЮЪР РУУТС ООД.

Доставките се извършват с фирма Еконт или Спиди – офис / Адрес     

София                                          Цялата страна

кгДо 5До 5Над 5
лв с ДДС5.005.009.00
кгНад 5Над 5Над 10
лв с ДДС9.009.0012.00

Всяка поръчка може да бъде доставена до точен адрес или офис на спедитора. В ЗАБЕЛЕЖКА* можете да добавите адреса, на който желаете да доставим поръчката.

Направена поръчка на налични продукти след 13:00 часа в делничен ден се обработват на следващия ден.

Поръчките се доставят в срок от 1 до 4 работни дни.

След като обработим поръчката Ви, направена в електронния ни магазин, ще се свържем с Вас на посочения при регистрацията телефонен номер или e-mail, за да Ви уведомим за наличността на поръчката.

Не добавяме преглед на пратките ни , защото упражняването на изключително качествен висок контрол е част от нашите задължения. Всяка една стока пристига директно от фабриката на производителя и се предава на клиента в изключително високо качество! Вече над 8 (осем) години нашата компанията не е имала една рекламация!

При наличие на голям брой поръчки поради физическата невъзможност да обработим всички в реално време, може да се получи забавяне от наша страна. Всички наши продукти доставяме директно от производителите и фабриките в Германия с нашите международни партньори DHL и DPD Германия.

Фирма „Пюър Руутс“  работи с нормално работно време. Клиентите ни могат да поръчват продукти от електронния ни магазин – 24 ч. в денонощието, 7 (седем) дни в седмицата.

При въпроси и запитвания, не се колебайте да се свържете с нас на телефон:  +359 897 666 580 

Вашият коментар

Shopping Cart