Доставка

ПЮЪР РУУТС ООД предоставя на своите клиенти цена за доставка от – 5 лв. При стойност на поръчка над – 100,00 лв. стойността на куриерската услуга е за сметка на ПЮЪР РУУТС ООД. Доставките се извършват с фирма Еконт или Спиди.

Доставката на поръчана от онлайн магазина стока се извършва с куриер. Доставките се извършват с фирма Еконт или Спиди. Населени места с график на обслужване: Според график на обслужване на куриерската компания – вижте график на страницата на СпидиЕконт

ПЮЪР РУУТС ООД предоставя на своите клиети цена за доставка от – 5 лв.

София /  Спиди / Еконт

– офис / Адрес                                                                      5. лв.

Цялата страна / Спиди / Еконт

– офис / Адрес                                                                      5. лв.

Всяка поръчка може да бъде доставена до точен адрес или офис на спедитора. В ЗАБЕЛЕЖКА* можете да добавите адреса, на който желаете да доставим поръчката.

Направена поръчка на налични продукти след 13:00 часа в делничен ден се обработват на следващия ден.

При стойност на поръчка над – 100,00 лв. стойността на куриерската услуга е за сметка на ПЮЪР РУУТС ООД.

Поръчките се доставят в срок от 1 до 4 работни дни.

След като обработим поръчката Ви, направена в електронния ни магазин, ще се свържем с Вас на посочения при регистрацията телефонен номер или e-mail, за да Ви уведомим за наличността на поръчката.

При наличие на голям брой поръчки поради физическата невъзможност да обработим всички в реално време, може да се получи забавяне от наша страна. Всички наши продукти доставяме директно от производителите и фабриките в Германия с нашите международни партньори DHL Германия.

ПЮЪР РУУТС ООД не гарантира за качеството на продуктите внесени в България от други страни, преработени или препакетирани, на които етикети не съществува логото и фирмата на ПЮЪР РУУТС ООД.

Фирма „Пюър Руутс“  работи с нормално работно време. Клиентите ни могат да поръчват продукти от електронния ни магазин – 24 ч. в денонощието, 7 (седем) дни в седмицата.

При въпроси и запитвания, не се колебайте да се свържете с нас на телефон:  +359 897 666 580 

Вашият коментар

Shopping Cart