Защо да купуваме хранителни добавки в стъклени бутилки?

Защо хранителните добавки в стъклени бутилки са много по-добри за нашето здраве?

  • Стъклото идва от природата
  • Стъклото е без замърсяване
  • Стъклото е 100% рециклируемо
  • Стъклото е изключително добро за нашето здраве

Всички ние търсим качество в продуктите, които купуваме, особено за здравословни и билкови хранителни добавки. Но знаете ли, че стъклото е идеалната опаковка за това?

Стъклото запазва витамините, вкуса и свежестта на съдържанието, като действа като естествена бариера за потенциално вредни бактерии или промени в температурата.

Дори цветът на стъклото има огромно значение

Например – кехлибареното стъкло, осигурява защита от излагане на UV лъчи. Ето зато всички хранителни добавки, които предлагаме са специално произведени за да запазват чистия си състав.

Всички наши продукти са от стъклени бутилки и са направени от естествено срещащи се съставки, изобилстващи в природата. Трансформацията на тези съставки води до един единствен материал. Не са необходими други материали или химически слоеве за завършването му. Стъклото е най-безопасният опаковъчен материал за нашето здраве. Той е нетоксичен, не съдържа потенциално вредни химикали и като цяло не е свързан с отрицателно въздействие върху нашето здраве.

Стъклените контейнери са непромокаема бариера, която не взаимодейства химически или не прониква в продуктите, съхранявани вътре, дори когато се съхраняват за дълъг период от време. Това е изключително важно не само за поддържането на вкуса и аромата на съхраняваните продукти, но също така защитава тяхната цялост и здравина по време на съхранение и предпазва тялото ни от поглъщане на всичко, което не е част от предполагаемия състав.

Не само потребителите смятат, че стъклото е най-безопасният вариант. Обширни научни изследвания в Германия доказаха без съмнение, че стъклото предпазва здравето на потребителите повече от всеки друг опаковъчен материал.

Без вещества от стъклените опаковки, мигриращи в храната, стъклото представлява 100% безопасен, идеален материал за опаковане на хранителни добавки с оглед на здравето на потребителите и безопасността на храните. Стъклото не само е безопасна опаковка за храна, но е и екологично устойчиво. Стъклото е 100% рециклируемо и може да се рециклира безкрайно без загуба на качество или чистота.

Рециклирането на стъкло е система със затворен цикъл, без да се създават допълнителни отпадъци или странични продукти.

Стъклото е надеждната и доказана опаковка за здравето, вкуса и опазването на околната среда. Това е и единствената широко използвана опаковка за храни, получила статут на FDA за „ За Стъкло“ или като цяло призната за безопасна – с най-висок стандарт. Опаковането на билкови хранителни добавки и витамини в кехлибарени стъклени бутилки с капачки, помага за запазването на всички полезни и ценни хранителни вещества.

Shopping Cart