Биогенен полиамин спермидин-с двоен комплекс

Спермидин Плюс – екстракт от пшеничен зародиш на капсули с двоен комплекс

СПЕРМИДИН ПЛЮС
Екстрактът от пшеничен зародиш

Спермидин с L-аргинин и бифидобактерии

Здравословно стареене

Човешкото тяло се състои от безброй клетки. Всяка тъкан образува индивидуална система от тази най-малка единица живот. Ако тези клетки не функционират оптимално, здравето и дълголетието са намалени.

Спермидинът подпомага автофагията, процеса на самопочистване на клетките. Клетката разгражда старите и нефункциониращи структури, което противодейства на стареенето на клетките. Чрез комбинацията от естествено богат на спермидин екстракт от пшеничен зародиш с L-аргинин и бифидобактерии, Спермидин Плюс не само доставя на организма външно доставен спермидин, но също така увеличава собствения синтез на спермидин в тялото.

Какво е спермидин?

Спермидинът е така нареченият биогенен полиамин. Той е структурно свързан с аминокиселините. Намира се в много клетки в тялото и в някои избрани храни. Най-известният източник е пшеничният зародиш. Той обаче може да се произвежда и абсорбира и от бактерии в чревната флора. Като активатор на автофагията допринася за поддържане на здравето.

Автофагия – самопочистване на клетките


Автофагията описва естественото разграждане на нефункциониращи протеини и клетъчни структури от самата клетка.Този процес може да бъде предизвикан от интензивно гладуване или от определени съставки в храната. Най-добре проученият активатор на автофагия е спермидин.

1) Сигнал към клетката за активиране на автофагията
2) Около клетъчните остатъци се образува мембрана
3) Образувала се е автофагозома
4) Лизозома и автохагозома се комбинират
5) Ензимите разграждат клетката на нейните съставни части. Химическите градивни елементи напускат клетката и вече могат да бъдат използвани повторно

2-кратният комплекс – повече от „просто“ спермидин

Спермидинът може да се приема чрез храната. Конвенционалните спермидинови продукти използват пшеничен зародиш или спермидин, извлечен от соя, като концентрирана дозирана форма. Те обаче пренебрегват централен аспект: собствения ендогенен синтез на тялото от бактерии в червата. Тези симбиотични микроорганизми могат да произвеждат спермидин от аминокиселината L-аргинин. След това полученият спермидин се абсорбира заедно със спермидина от храната.

За да се осъществи това преобразуване обаче, правилните бактерии трябва да присъстват в червата. Поради тази причина Спермидин Плюс L-arginine се комбинира с пробиотика Bifidobacterium animalis subsp. lactis. С тази комбинация собственият синтез на спермидин в тялото може да бъде ефективно увеличен.

Богатият на спермидин екстракт от пшеничен зародиш след това се комбинира с тази синергична комбинация за 2-кратния комплекс Спермидин Плюс.

Концепция

За да се гарантира, че нашите продукти достигат до нашите клиенти с най-добро качество, се разработва уникалната концепция за свежест Cellavent. Това включва 5 стъпки:

  1. Използване на висококачествени суровини
  2. Производство при фармацевтични условия
  3. Безопасна блистерна опаковка
  4. Правилно съхранение при контролирани температури
  5. Записване на всеки продукт в аптечната централа в Германия

5 предимства да се доверите на Спермидин Плюс

2-кратен комплекс от спермидин с бифидобактерии и L-аргинин

Увеличава доставката на спермидин и стимулира собствения синтез на спермидин в организма

Спермидин от висококачествен екстракт от пшеничен зародиш

Добре поносима основа на L-аргинин с >99% съдържание на L-аргинин

Разработка на базата на научни изследвания

Shopping Cart