White Omega PLUS®

Натурална хранителна добавка от рибено масло Омега 3

Насладете се на новото поколение Омега-3

Натурална хранителна добавка от Рибеното масло изключително важна за нашето здраве

Омега-3 мастните киселини са от съществено значение за нашето здраве и развитие. Затова WHITE OMEGA® PLUS заедно с немската фирма  Cellavent Healthcare GmbH разработиха пресни, безопасни и високи дози Омега-3 капсули с отлично високо качеството.

Качеството на продуктите е с най-висок приоритет за всяка работна стъпка. Продуктите са обмислени до най-малкия детайл. Поради тази причина те съдържат само най-чистото рибено масло с безкомпромисно качество и правилната дозировка на EPA и DHA.

С тези изисквания , немската фирма Cellavent Healthcare GmbH пробива съществуващите стандарти и създава уникално естествени омега-3 продукти.

Ефектите на капсулите с омега-3 рибено масло

Качеството започва там, където свършва „премиумът“.

Какво отличава нашите Омега-3 капсули на немската фирма Cellavent Healthcare GmbH

Дълбоко филтрирана и безопасна

Бялата Омега е особено чиста: Немската фирма Cellavent Healthcare GmbH използва собствена патентована дълбочина филтрация и по този начин филтрира микропластмасите и тежките метали много пъти по-добре от напр. Б. конвенционални доставчици. Благодарение на това дълбочинно филтриране, фирмата достига до 100 пъти под разрешените в ЕС гранични стойности в сравнение с други омега-3 продукти.

Рибеното масло White Omega не се окислява и има ниска окислителна стойност (TOTOX стойност). Това прави White Omega уникална и най-вече безопасна.

Правилната дозировка

Фирмата адаптира продуктите към нуждите на големи и малки клиенти, за да осигури достатъчно предлагане. WHITE OMEGA® е високо концентрирано рибено масло с висока и балансирана доза.

Капсулите с рибено масло предлагат 80% от най-чистите омега-3 мастни киселини в оптимално абсорбируема форма на триглицериди, силно концентрирани и правилно дозирани.

Особено приятни за приемане

Продуктите са обмислени до най-малкия детайл. Това включва прием на капсули. Това е особено приятно, тъй като те са без мирис и вкус и може да се предотврати неприятното оригване.

Обвивката на капсулата се състои от рибен желатин, немската фирма Cellavent Healthcare GmbH постоянно избягва ненужните добавки от всякакъв вид във всички продукти.

Аншоа от устойчив див улов

Рибеното масло WHITE OMEGA® се състои от 100% Аншоа – риба с максимален размер от 20 см, която се лови устойчиво край бреговете на Чили. Благодарение на малките риболовни лодки и липсата на дънни трални мрежи се избягва прилов и се защитава рибната популация.

За това немската компания Cellavent Healthcare GmbH е сертифицирана от FOS (Friend of the Sea): Friend of the Sea® е международно известна организация с нестопанска цел с цел опазване на глобалната морска среда.

7 добри причини да използвате WHITE OMEGA® PLUS:

  • ✓ Високо дозирани и балансирани стойности на EPA и DHA
  • ✓ Прясно рибено масло (отлична стойност на TOTOX)
  • ✓ Обвивката на капсулата е без вкус и не причинява оригване
  • ✓ До 100 пъти под стойностите на замърсителните показатели в ЕС
  • ✓ 100% сертифицирана диво уловена Аншоа (FOS)
  • ✓ Обвивката на капсулата е произведена от рибен желатин
  • ✓ Оптимална бионаличност благодарение на триглицеридната форма

Leave a Comment

Shopping Cart