Kindgesund

За здравето на нашите деца

В компанията Kindgesund работят креативни мислители, отдадени изпълнители и отговорни специалисти, които са и родители. Тяхната мисия е да подобряват и проектират света на детските био продукти.

Поради тази причина Kindgesund произвежда здравословни детски продукти с експертни познания за образованието и детското развитие.

Kindgesund разработва ново поколение органични хранителни и естествени продукти, които поддържат оптимално развитие за здравето на нашите деца. В същото време се помага на родителите да възпитават децата си по съвременен начин, използвайки прости и бързо приложими методи. Защото всички знаем, че здравословното развитие на детето надхвърля простото снабдяване с хранителни вещества.

Компанията работи в тясно сътрудничество с педагози, педиатри и експерти в областта на храните, здравето, образованието и развитието. За всички продукти Kindgesund се доставят само най-добрите и безопасни, чисти суровини. Kindgesund стриктно и отговорно акцентира върху регионалното немско производство и винаги във високо органично качество. Продуктите се разработват от експерти, съобразени с нуждите на нашите деца.

Показване на 1–16 от 28 резултата

Shopping Cart