GSE

За разлика от синтетично произведените хранителни добавки, висококачествените продукти на немската фирма GSE-Vertrieb Biologische Nahrungsergänzung & Heilmittel GmbH се произвеждат директно и изключително от органично отгледани растения. Като пионери в областта на органичните хранителни добавки, изключително използването на естествени суровини е даденост за фирмата. Тези висококачествени органични материали са подбрани внимателно и критично. Сложен процес внимателно извлича микроелементите от растенията. Това е най-ефективният начин да се гарантира, че витамините и минералите могат да бъдат усвоени от тялото, тъй като те са заобиколени от естествените им съпътстващи (вторични) вещества на растителна основа. В основата на това сложно решение стои желанието да се предприеме този сложен подход към производство, а именно убеждението на производителите, че го правят в името на природата и благополучието.

За първи път в България, и само при нас, може да окриете най-висококачествените продукти на GSE-Vertrieb Biologische Nahrungsergänzung & Heilmittel GmbH , които доставяме директно от производителите в Германия, които пристигат директно произведени и етикирани от фабриките на GSE-Vertrieb Biologische Nahrungsergänzung & Heilmittel GmbH.

КОЛОНИ
  • 2
  • 3
  • 4

ПЮЪР РУУТС ООД не гарантира за качеството на продуктите внесени в България от други страни, преработени или препакетирани, на които етикети не съществува фирмата и логото на ПЮЪР РУУТС ООД.

НАГОРЕ
СЛЕДВАЙ НИ

КОШНИЦА 0

СКОРО ПРЕГЛЕЖДАНИ 0

No products in the list.

Вход

Create an account

Your personal data will be used to support your experience throughout this website, to manage access to your account, and for other purposes described in our политика на поверителност.

Password Recovery

Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

Добавено към Любими Виж Любими