Granavie PLUS – Концентрат от Нар

Вече и в България! Granavie PLUS

Какво трябва да знаем за нарът и защо е важно за нас?

Нарът е вид широколистно дърво или храст от род Punica.
Нарът е определян като „лекарство“ и „антибиотик“, който подсилва много имунната система и предпазва от различни болести. С някои от своите съставки, той е полезен за сърцето, понижава холестерола, спомага за това да не се развиват ракови клетки и балансира кръвната захар. Той съдържа и много антиоксиданти.

Екстрактът

Екстрактът от нар подсилва клетъчната регенерация, защитава кожата, тонизира я и свива порите, като същевременно неутрализира действието на свободните радикали и предпазва от появата на бръчки. Нарът спомага за по-бързото възстановяване на колагена в епидермиса и действа хидратиращо на кожата. Той е подходящ и за чувствителна кожа, като почиства кожата и се бори с повърхностните възпаления.

Маслото от нар

Чистото студено пресовано, нерафинирано масло е богато на хранителни вещества и антиоксиданти. Облекчава, предпазва и овлажнява сухата, напукана и раздразнена кожа; помага при екзема, псориазис, слънчево изгаряне и други кожни състояния. Възвръща еластичността и ревитализира зрялата кожа; подпомага регенерацията и заздравяването на епидермиса. Има силно противовъзпалително и антимикробно действие. Използвано при масаж облекчава отоци и мускулни болки.

Освен в козметиката, маслото от нар е добре да се приема и с храната. Особено подходящо е за дами над 40 години, като цялостно подпомага функциите на целия организъм. 

Ползите

Най-голяма полза може да се получи от прясно изцеден чист концентрат. Забележително възстановява силата и поддържа тялото, отслабено от болести или недохранване. Допринася за добрата енергия, подмладява и стимулира храносмилателния тракт. Поради високото съдържание на минерали има благоприятен ефект върху сърдечно-съдовата система и кръвоносните съдове и е полезен при анемия и дефицит на желязо.

Granavie PLUS – Концентрат от нар

Първият в света био концентрат от нар богат на жизненоважни вещества

С над 22 500 mg полифеноли от нар и рядката омега-5 мастна киселина

Granavie PLUS Ви осигурява 22 500 mg полифеноли от нар и рядката омега-5 мастна киселина (пуницинова киселина) в една бутилка. Характеризира се с висок антиоксидантен потенциал и оптимално допълва здравословната функционалност на жизненоважният комплекс от вещества.

Една дневна доза в Granavie PLUS съдържа почти 3,6 пресни нара!

Leave a Comment

Shopping Cart