Естествена свежест с всеки дъх

Atme Wohl специални био продукти за здравето на нашите деца през цялата година

 

Био балсам за деца при настинки

Полезният за децата органичен ароматен балсам служи като нежна, успокояваща ароматерапия, особено в студения сезон, когато една настинка следва друга. Нанася се върху гърдите и/или гърба. Когато времето е студено и тялото изисква топлина и защита, ние имаме точния балсам за вашето дете. Ароматният балсам Био Atme Wohl от kindgesund съчетава ценните знания за ароматерапията и традиционната китайска медицина.

Традиционната китайска медицина е за възстановяване на баланса в тялото. Нашият балсам е предназначен да стимулира и затопля, овлажнява и отпушва. Той е топъл, укрепва отбранителната Ци и хармонизира ума (Шен). Балсамът дава на вас и вашето дете усещане за вътрешен мир и сила, дори когато симптомите на настинка са в своя пик.

ОТКРИЙТЕ НАШЕТО ОРГАНИЧНО МАСЛО ЗА АРОМАТНА ВАНА

Специално разработено за деца на 3 и повече години, нашето масло за баня съчетава силата на традиционната китайска медицина с успокояващия ефект на линалол от смърч и мащерка.

Когато листата навън опадат и започне студеният сезон, е време за успокояваща вана, която стопля тялото и душата. Нашето ароматно масло за баня Bio-Atme Wohl не е просто масло за баня, а хармонична комбинация от традиционна китайска медицина и ароматерапия – специално разработена за деца.

Открийте здравословния за деца органичен дишащ рол-он!
Успокояващ при стрес за деца

С освежаваща органична мента, за силна подкрепа особено през студения сезон.

През студения сезон, когато дните стават по-къси и студът си проправя път, био Рол-он при стрес за деца е идеалният спътник за ежедневието. Ролонът е специално разработен за деца и е ревитализираща ароматна терапия – идеален през студения сезон.

Специалният ни състав с освежаваща мента помага не само за намаляване на стреса, но и за психическа релаксация. Истински стимул за концентрация, който оставя суматохата на ежедневието на заден план.

Shopping Cart