Био джинджифил Плюс®

Биоактивен екстракт от джинджифил

Твърди се, че джинджифилът, „Лечебното растение на годината за 2018 г.“, притежава многобройни свойства насърчаващи здравето. Те могат да бъдат проследени до най-важните растителни субстанции джингероли и шогаоли. Тези остри вещества са отговорни за ефикасността на джинджифила.

Използването на специални видове джинджифил и специалната 2-фазна екстракция позволяват да се вградят за първи път ценни растителни вещества в биоактивна растителна матрица и да се извлече във най-високо концентрирана форма.

Следователно „Био Джинджифил Плюс“ е не само лесно смилаем, но и биоактивен.

Предимства на Био джинджифил Плюс®:

Експертиза: Разработен продукт съвместно с института Фраунхофер

Съвместимост: Лесно смилаем благодарение на оптималната си формула

Ефективност: Особено високо съдържание на Джингероли и Шогаоли

Иновация: Два екстракта в една капсула, всеки в органично високо качество

Естествен продукт: Синергична растителна матрица (органичен розмарин, органичен необработен зехтин и органичен слънчогледов лецитин)

Избор на правилните сортове

Конвенционалните продукти, които са известни от търговията, включително джинджифил на прах, шотове, сокове и дори пресен джинджифил клубен почти не съдържат джинджирол и шогаоли. Това се дължи както на индустриалното отглеждане в цялата област, така и на новите видове джинджифил с високо съдържание на вода, но малко активни растителни вещества.

Немската компания Cellavent Healthcare GmbH използва само стари сортове джинджифил с малки коренища, които са богати на важни растителни вещества и идват от Шри-Ланка и Нигерия. В комбинация със специален процес на сушене и поддържане на определена температура се получават възможно най-високите стойности на шогаол и гингерол в цяла Европа.

Обработка с ноу-хау

Конвенционалните продукти са или студено пресовани, или просто смесени като прах. Но преди всичко извличането и концентрацията при над 140°C са особено важни.

Чрез комбиниране на сух и течен екстракт, гингеролите и шогаолите, както и много други растителни вещества могат да бъдат получени в тяхната цялост. По този начин се запазва целият спектър от вторични растителни вещества.

Немската компания Cellavent Healthcare не използва синтетични спомагателни вещества или добавки или генно инженерство.

Запазена биоактивната форма

Пълният спектър от джинджифил е завършен със синергична растителна матрица от органичен розмарин, необработен органичен зехтин и органичен слънчогледов лецитин.

Вграждането на горещите вещества в тази растителна матрица прави продукта не само изключително мощен, но и изключително добре поносим.

Вторични растителни вещества

Биоактивният екстракт от джинджифил съдържа повече от 300 други ценни растителни вещества, етерични масла, витамини и микроелементи.

Съвкупността от фитохимикали в корена на джинджифил има положителен ефект върху синергичните ефекти.

Oncotrition – Силният партньор от изследванията

Cellavent Healthcare GmbH

Компанията избира партньорите си с внимание. Gingerin PLUS е резултат от дългогодишни изследвания с Oncotrition, като отделен продукт на института за клетъчна терапия и имунология Fraunhofer.

5 добри причини да приемаме „Био Джинджифил Плюс®“

Ефективнен: Най-високо съдържание на джингероли и шогаоли

Иновативен: Два екстракта от джинджифил в една капсула, оптимално снабдени само с две капсули на ден

Уникален: стари сортове джинджифил от Шри Ланка и Нигерия, вградени в синергична растителна матрица

Качествено: Изключително чист състав в органично високо качество

Безопасни: Капсули с блистери, херметични и безопасни от окисляване

Leave a Comment

Shopping Cart