Доставка

Доставката на поръчана от онлайн магазина стока се извършва с куриер. Доставките се извършват с фирма Еконт или Спиди.

Населени места с график на обслужване: Според график на обслужване на куриерската компания – вижте график на страницата на СпидиЕконт

В случаите, когато транспортните разходи са за сметка на клиента, можем да изпратим поръчаните артикули с куриер по избор на клиента.

Цената на транспортната услуга с допълнителни такси гориво, наложен платеж, банкови плащания, опаковъчни материали, смс-известия са за сметка на ПЮЪР РУУТС ООД.

Поради нарастващата инфлация и негативните прогнози за близкото бъдеще, фирма ПЮЪР РУУТС ООД предоставя на своите клиети цена за доставка от 8 лв, като всяко увеличение е за сметка на фирмата.

При стойност на поръчка над 100,00 лв. стойността на куриерската услуга е за сметка на ПЮЪР РУУТС ООД.

Направена поръчка на налични продукти след 13:00 часа в делничен ден се обработват на следващия ден.

Поръчките се доставят в срок от 1 до 4 работни дни.

След като обработим поръчката Ви, направена в електронния ни магазин, ще се свържем с Вас на посочения при регистрацията телефонен номер или e-mail, за да Ви уведомим за наличността на поръчката.

При наличие на голям брой поръчки поради физическата невъзможност да обработим всички в реално време, може да се получи забавяне от наша страна.

Срокът за доставка се отнася за налични артикули.

Поради големия брой био продукти и срокът на годност на продуктите / предлагаме в наличност определен брой топ продукти директно от производителите в Германия с нашите партньори DLH Германия. 

Всички био продукти предоставяме на едро до няколко дни / директно от производителите в Германия с нашите партньори  DLH Германия

ПЮЪР РУУТС ООД не гарантира за качеството на продуктите внесени в България от други страни, преработени или препакетирани, на които етикети не съществува логото или фирмата на ПЮЪР РУУТС ООД.

Скъпи клиенти, колеги, приятели и партньори,

Фирма „Пюър Руутс“  работи с нормално работно време. Клиентите ни могат да поръчват продукти от електронния ни магазин – 24 ч. в денонощието, 7 (седем) дни в седмицата.

Екипът на Пюър Руутс ООД

При въпроси и запитвания, не се колебайте да се свържете с нас на телефон:  +359 897 666 580 

Вашият коментар

Shopping Cart