BDIH

BDIH е сдружение с нестопанска цел на производители и фирми за търговия на фармацевтични продукти, продукти за здравеопазването, хранителни добавки и продукти за лична хигиена (www.bdih.de).
Асоциацията е разположена в Манхайм, Германия и организира над 440 производители и дистрибутори на:

козметика и натурална козметика• хранителни добавки
контролирани лекарствени продукти
медицински устройства 

През 1996 г., работейки заедно с водещи производители на натурална козметика BDIH разработи подробни насоки за сертифициране на натурални козметични продукти, взимайки предвид очакванията на потребителите. Въз основа на тези насоки, независим институт е тествал повече от 2000 продукти за тяхното съдържание и методи на производство.
Сертифицирана натурална козметика 
Продуктите на натуралната козметика служат за разкрасяване и грижа за човешкото тяло с помощта на съставки от природата. Това е възможно благодарение на естествени суровини, насочени, както към кожата така и към околната среда. Натуралната козметика трябва да стимулира и подкрепя, естествените функции на нашата кожа, вместо да ги подменя с физиологични процеси. Тези продукти предлагат нежна и здравословна грижа и по този начин са важна помощ за здравето на кожата на всяка възраст.
Натуралната козметика съживява и хармонизира тялото и душата.
Създателите на продуктите, маркирани със знака BDIH „Сертифицирана Натурална козметика“ използват естествени суровини, като например растителни масла, мазнини и восъци, билкови екстракти и етерични масла и ароматни материали, резултат от контролирано биологично отглеждане или контролирани биологични диворастящи продукти, събрани от природата. В допълнение към внимателния подбор на суровините, важна роля играе и екологичното въздействие на всеки продукт.

Не бяха намерени продукти, отговарящи на критериите Ви.

Shopping Cart