Сертификати

Сертификати на опаковките, които удостоверяват, че купувате истински био и натурални продукти с гарантиран чист състав.

Sanatur GmbH

Стандарти за качество

ГАРАНЦИЯ ЗА КАЧЕСТВО SANATUR

„ВСИЧКО, КОЕТО НЕ Е ЕСТЕСТВЕНО, НЕ Е ПЕРФЕКТНО!“

Sanatur GmbH разработва хранителни добавки повече от 40 години. Когато е възможно, органично и регионално отглеждани. 98% от нашите продукти са веган!

Независимо дали микроводорасли, витамини или други жизненоважни вещества – допълването на разумна основна диета с високо качество може да бъде много ценно за психическото и физическото състояние. Sanatur GmbH означава най-високо качество.

НА КАКВО МОЖЕТЕ ДА СЕ ДОВЕРИТЕ

1. Качествено мислене във всички области на компанията

Нашите производители

Ние внимателно подбираме производители и доставчици и по този начин позволяваме първоначален качествен контрол по време на отглеждането. Съответните контроли естествено се прилагат за производството.

Нашите суровини

Ние предпочитаме естествените храни като източници на хранителни вещества. Често ви се предлагат само идентични с естествените продукти, които са по-малко ценни. Ние гарантираме естествени суровини с качество Sanatur и предпочитаме съставки без алергени.

Нашата опаковка

Ние използваме екологично чисти и безопасни за здравето опаковки, не използваме допълнителни външни опаковки и съхраняваме нашите продукти в енергийно ефективни помещения, без електросмог и земна радиация.

Прозрачност

Ние декларираме всички съставки/аспекти на качеството, предоставяме изчерпателни хранителни анализи и сме отворени за въпроси и предложения.

2. Независим контрол на качеството

Печат на Naturland

Изискванията на асоциацията за отглеждане надхвърлят разпоредбите на ЕС за биологично производство. Микроводораслите Спирулина и Хлорела от Sanatur са първите микроводорасли с органично качество. Тъй като микроводораслите не бяха обхванати от законовите органични разпоредби до 2016 г., Naturland, по наша инициатива, разработи критерии за органично отглеждане и органична обработка на микрослоеве. Нашите строги изисквания послужиха за основа.

Органичен печат

Печатът разпознава продукти, които най-малко отговарят на изискванията на ЕС за органични продукти.

Санатур печат

Всички продукти на Sanatur се проверяват в независима лаборатория в Германия за: пестициди, тежки метали и микробиология. Високият стандарт за качество по отношение на суровините, сериозната декларация на съдържанието, екологичното опаковане и съхранението в геопатично и електромагнитно обновени помещения правят продуктите на Sanatur толкова специални.

Всички суровини на Sanatur са:

  • на растителна или натурална основа
  • без глутен и лактоза
  • с декларация на всички съставки
  • екологично чиста опаковка
  • бутилира се и се съхранява в енергийно ефективни помещения
  • без електросмог и земни лъчи

98% от нашите продукти са веган.

3. Микроводорасли с най-висока чистота и качество

Sanatur започва да предлага микроводорасли преди повече от 30 години. Оттогава ние гарантираме тяхната чистота и цялостно качество чрез целенасочени мерки.

Всяка доставка на водорасли се проверява независимо в Германия за: пестициди, тежки метали, токсини от водорасли, бактерии, радиация, радиоактивност, PAHs

4. Справедлива информация

За нашите клиенти е важно да знаят пълната информация на продуктите. Поради тази причина ние ви информираме справедливо и ясно за страните на произход на нашите суровини. Суровините и доставчиците са внимателно подбрани с цел постигане на най-добро качество.

Нашите микроводорасли идват изключително от нашата партньорска ферма Naturland в Тайван, които осигуряват постоянен контрол и изключително високо качество.

Най-високо качество на Спирулина и Хлорела

От Спирулина винаги имаме заявки за Naturland Спирулина от Германия. Понастоящем в Германия няма сертифициран производител на водорасли от Naturland. От чисто правна гледна точка компанията с последната стъпка на обработка може да бъде посочена като страна на произход. Посочваме държавата, в която растат и се развиват стоките, като страна на произход и смятаме, че това е в интерес на нашите клиенти. Sanatur GmbH е първата компания в света сертифицирана от независимата Naturland.

МОЛЯ ОБЪРНЕТЕ ВНИМАНИЕ – КАКВО ВИ ОБЕЩАВАМЕ

Съществуват и множество проучвания, доклади и опит относно суровините, които използваме за производството на нашите хранителни добавки, които доказват ползите от разумно обогатената диета. Разбира се, можете също да обсъдите различните области на приложение и разумните дози с вашия алтернативен, здравен лекар или диетолог. Като алтернатива имате възможност да научите повече за специализираната литература.

Хранителните добавки се определят като храна в ЕС. В Германия има забрана за така наречените обещания за изцеление. Това трябва да бъде запазено за медицината и лекарствата, което намираме за доста разумно.

Компания Sanatur GmbH се задължава да спазва приложимите насоки на Naturland и процедурите за сертифициране, които се проверяват поне веднъж годишно.

След оценка на всички необходими документи за сертифициране, комисията за сертифициране Naturland потвърждава, че обработката и търговията се извършва в съответствие със стандартите на Naturland.

Naturland стандартите са стандарти за сертифициране за биологично производство и преработка, със задължителни спецификации за социална отговорност на всички нива на сертифициране от Naturland.

Съгласно чл. 42 от основния регламент на ЕО (ЕО) с № 834/2007 за микроводораслите.
Ако има подробни производствени разпоредби, се прилагат разпоредбите за етикетиране по чл. 23
гореспоменатите продукти се рекламират, както следва, например: „Екологични според приложимите насоки на Naturland, Германия“.

Гореспоменатите насоки на Naturland за микроводораслите са признати на национално ниво.
Бихме искали да отбележим, че продуктите, изброени в този сертификат изключително са по
основния регламент на ЕО (ЕО) № 834/2007, чл. 33(2) или член 33(3) или съгласно Регламент (ЕО) № 1235/2008 на
комисията, чл. 19 може да се внася в ЕС.

Cellavent Healthcare GmbH

Cellavent Healthcare е първата немска компания в света, която разработва безопасни и полезни хранителни добавки, които могат да се използват както превантивно, така и терапевтично.

Компанията постоянно се въздържа от използването на ненужни и вредни добавки, които за съжаление се използват твърде често. Cellavent Healthcare винаги използва най-високо качество и по-добри алтернативни суровини. Съставките са лабораторно тествани и в органично
високо качество.

Със силни партньори, учени и фармацефти, с множество лабораторни изследвания, компанията декодира терапевтичните ползи от растителните вещества, семена, водорасли и корени. На тази основа разработва уникални продукти с реална добавена стойност и истинска естественост. Cellavent винаги използва иновативни формули и най-нови технологии, за да отговори на най- високите стандарти за качество.

Концепция за качество
1. Суровината:
Немската компания Cellavent инвестира много време в избора на правилната суровина и работи в тясно сътрудничество с експерти в областта на снабдяването със суровини.

2. Обработка:
Производството е винаги при фармацевтични висококачествени условия и съгласно GMP и IFS. Бързата обработка е също от съществено значение, защото предотвратява окисляването, реакция с кислорода.

3. Опаковката:
Чувствителните суровини могат да се окислят дори след производство. За да се предотврати това и да се гарантира най-добрата свежест по всяко време, продуктите са индивидуално опаковани в херметически затворени блистери.

4. Съхранение:
Съхраняването е винаги при контролирана температура при 7-12° C. Немската компания Cellavent гарантира поддържане на максимално високо качество и контрол в собствените си складове.

Като компания Cellavent отдава голям принос за опазването на климата. Тя се фокусира върху устойчивостта и се опитва да даде индивидуален принос във всяка точка от веригата на доставки, от производствения процес до логистиката. Cellavent Healthcare вижда себе си като устойчива, природосъобразна компания и се гордее, че може да документира това разбиране с цифри. Въпреки това е наясно, че има още много да се направи и че много повече трябва да се направи за околната среда и климата.

Oncotrition – Силният изследователски партньор

Oncotrition е институт, който отделя специално внимание за изследване на всеки определен продукт като отделен.

Института за клетъчна терапия и имунология Fraunhofer (IZI) се намира в Лайпциг, Германия.
Фокусът на дейността е върху изследване на диетични хранителни стратегии за предотвратяване на кахексия и разработване на стратегии за предотвратяване на тумори и ракови заболявания.

Екипът на Др.Андреас Шуберт (биология) идентифицира билкови съставки, които имат положителен ефект върху имунната система и като естествени препарати са от полза за човешкото здраве.

Apotheke.BLOG

Множество награди и препоръки от експерти

Acurmin® PLUS се оценява с оценка най-висока в Германия „много добър“! Това се потвърждава от няколко независими организации.

Acurmin® PLUS също е добре познат на лекарите и е най-продаван продукт в аптеките в Германия със собствен фармацевтичен централен номер (PZN). Често се препоръчва като допълнителна подкрепа при лечението на различни заболявания.

Mizell® Куркума

✓Дългогодишни изследвания в Института Фраунхофер, Лайпциг
✓Максимална толерантност: безопасно и лесно смилаемо без пиперин
✓Максимална бионаличност: >184 пъти при дългосрочно предлагане
✓ Оптимален прием чрез малки червени меки капсули (15 мм)
✓Първата в света C-14 със сертификат Mizell® куркума от фармацевтичното производство.

Хоенхайм Университет

Немската компания Cellavent Healthcare GmbH работи съвместно с университет Хоенхайм по различни поръчани изследователски проекти.

IFA

Всички продукти на немската компания Cellavent Healthcare GmbH са снабдени с „Номер на фармацевтичен център (PZN Pharmazentralnummer) и могат да бъдат поръчани във всяка аптека в Германия.

Курц институт

Всички продукти на немската компания Cellavent Healthcare GmbH не се анализират само в тяхна вътрешна лаборатория, а се аналзиират в извесния и най-силно признат институт Курц. Всяка партида, която се произвежда се изпраща и се проверява изключително строго за наличие на пестициди и тежки метали.

Приятели на морето

Сертифицирани устойчиви продукти и компании
допринасящи за опазването на морето

Продуктите на немската фирма Cellavent Healthcare GmbH от рибено масло са сертифицирани по FOS. Това е организация с нестопанска цел , която се застъпва за опазването на морските местообитания чрез въвеждане на морски защитни зони и щадящи методи за риболов. Например чрез избягване на траловите мрежи. Прилагането на стандартите се проверява редовно на място от Грийнпийс и много други компании.

A.B.Cert

Основния доставчик на немската компания Cellavent Healthcare GmbH за биологични продукти. Това означава, че се преминава през годишен (понякога не обявен) одит и интензивно се проверява дали продуктите отговарят на екологичните изисквания.

Bird friendly

Студено пресован зехтин екстра върджин с механичен процес и предпазване на птиците в екологично чиста среда.

GSE-VERTRIEB

Сертификацията Naturland включва следните продукти*:


Органична Хлорела Naturland на прах, Органична Хлорела Naturland таблетки,
Органична Спирулина Naturland на прах, Органична Спирулина Naturland таблетки Компанията GSE-Vertrieb се задължава да спазва приложимите насоки на Naturland и процедурите за сертифициране, които се проверяват поне веднъж годишно.
След оценка на всички необходими документи за сертифициране, Naturland потвърждава признаване, че обработката или търговията се извършват в съответствие със стандартите на Naturland.

Naturland стандартите са стандарти за сертифициране за биологично производство и преработка, със задължителни спецификации за социална отговорност на всички нива на сертифициране от Naturland.

Съгласно чл. 42 от основния регламент на ЕО (ЕО) с № 834/2007 за микроводораслите.
Ако има подробни производствени разпоредби, се прилагат разпоредбите за етикетиране по чл. 23
гореспоменатите продукти се рекламират, както следва, например: „Екологични според приложимите насоки на Naturland, Германия“.

Гореспоменатите насоки на Naturland за микроводораслите са признати на национално ниво.
Бихме искали да отбележим, че продуктите, изброени в този сертификат изключително са по
основния регламент на ЕО (ЕО) № 834/2007, чл. 33(2) или член 33(3) или съгласно Регламент (ЕО) № 1235/2008 на
комисията, чл. 19 може да се внася в ЕС.

Гаранция за качество


Shopping Cart