Био продукти за здравето на нашите деца

Органични детски масла – естествено богати на ценни мастни киселини

Органичните масла на немската компания Cellavent Healthcare GmbH са изключително полезни и са най-добрият избор за оптимално допълване за здравословната диета на нашите деца за всяка възраст и във всяка ситуация.

Те са не само особено богати на ценни омега-3 и -6 мастни киселини, вторични растителни вещества и витамин Е, но и са съобразени с вкуса на децата. Дали нежно разработен зехтин или безопасно разработено ленено масло – висококачествените, полезни за децата масла подпомагат здравословното развитие.

С големия избор на масла бързо губим представа за качество. Ръководството за маслата на немската компания Cellavent Healthcare GmbH не само Ви помага да намерите правилното масло, но и отговаря на най-високите качества в света.

Ценни естествени хранителни добавки и витамини за деца WHITE OMEGA®:
За цялостна и безопасна доставка на омега-3 мастни киселини и ценни хранителни вещества за най-малките дечица.

здравословни продукти за деца

Изключително натурален мед, без добавени масла от копър и мащерка, както и специален мед от манука с пропусната стойност на MGO за деца, предлагат оптимална подкрепа за всеки ден.
Независимо дали като ободряващо, вкусно мазане, за естествено подслаждане на нашите полезни за децата чайове или за приемане чисти за специални предизвикателства в детското развитие – трита меда на немската компания Cellavent Healthcare GmbH са истински универсални за здравословния растеж на децата и не трябва да липсват в нито една аптечка.

Успокояващи, изискани органични детски чайове

Серията чайове за деца е разработена за различни житейски ситуации на нашите деца. Освен естествения си ефект, чайовете впечатляват децата и с плодовия си аромат, невероятния си вкус и цветни съставки.
Изящните билкови и плодови композиции са адаптирани към нуждите на децата в сътрудничество с най-стария производител на чай в Германия и разработени, за да бъдат възможно най-вкусни, за да подпомогнат най-добре здравословното развитие на децата.

Leave a Comment

Shopping Cart