Blog
Posted in

Био продукти за здравето на нашите деца

Органични детски масла – естествено богати на ценни мастни киселини

Органичните масла на немската фирма Cellavent Healthcare GmbH са изключително полезни и са най-добрият избор за оптимално допълване на диетата на нашите деца на всяка възраст и във всяка ситуация. Те са не само особено богати на ценни омега-3 и -6 мастни киселини, вторични растителни вещества и витамин Е, но и са съобразени с вкуса на децата. Дали нежно разработен зехтин или безопасно разработено ленено масло – висококачествените, полезни за децата масла подпомагат здравословното развитие на детето.
С големия избор на масла бързо губим представа за качество. Ръководството за маслата на немската фирма Cellavent Healthcare GmbH не само Ви помага да намерите правилното масло и как да го използвате най-правилно, но и отговаря на едно от най-добрите качества в света.

Едносортен, здравословен мед за деца

Изключително натурален мед, без добавени масла от копър и мащерка, както и специален мед от манука с пропусната стойност на MGO за деца, предлагат оптимална подкрепа за всеки ден.
Независимо дали като ободряващо, вкусно мазане, за естествено подслаждане на нашите полезни за децата чайове или за приемане чисти за специални предизвикателства в детското развитие – трита меда на немската фирма Cellavent Healthcare GmbH са истински универсални за здравословния растеж на децата и не трябва да липсват в нито една аптечка.

Успокояващи, изискани органични детски чайове

Серията чайове за деца е разработена за различни житейски ситуации на нашите деца. Освен естествения си ефект, чайовете впечатляват децата и с плодовия си аромат, невероятния си вкус и цветни съставки.
Изящните билкови и плодови композиции са адаптирани към нуждите на децата в сътрудничество с най-стария производител на чай в Германия и разработени, за да бъдат възможно най-вкусни, за да подпомогнат най-добре здравословното развитие на децата.

Ценни естествени хранителни вещества и витамини за деца
WHITE OMEGA® Kids:
За цялостна и безопасна доставка на омега-3 мастни киселини и ценни хранителни вещества за най-малките дечица.

 

Join the conversation

Join the conversation

НАГОРЕ
СЛЕДВАЙ НИ

КОШНИЦА 0

СКОРО ПРЕГЛЕЖДАНИ 0

No products in the list.

Вход

Create an account

Your personal data will be used to support your experience throughout this website, to manage access to your account, and for other purposes described in our политика на поверителност.

Password Recovery

Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.