Bewelia® PLUS Тамянът Micelle®

Бъди активен с Bewelia® PLUS Тамян Mizell® Тамянът във всеки етап от живота

Убедително ефективен продукт

Bewelia® PLUS са капсули с тамян за всички хора от млади до стари, които искат да бъдат здрави и активни в ежедневието си и във всяка фаза от живота. За хора, които искат да направят нещо добро за своето здраве и за собственото си благополучие.

Предизвикателството на продукта Bewelia® PLUS  е ниската му бионаличност. Особено босвелиновата киселина AKBA, която предизвиква голям научен интерес. Bewelia® PLUS също така по естествен начин има изключително ниска степен на усвояване. Поради това трябва да се приемат големи количества от този растителен продукт.

Немската фирма Cellavent Healthcare GmbH успя да увеличи бионаличността над 50 пъти с помощта на иновативната мицеларна формула.

Естествената сила на тамяна

Тамянът е оценен от лечителите преди векове. Специално смолата Boswellia от индийския сорт Boswellia serrata блести с уникален състав, включващ босвеликови киселини, етерични масла и вторични растителни съставки.

Поради това разнообразие, тамянът предизвиква интереса на съвременните изследвания.

Световната здравна организация (СЗО) отбеляза потенциалните му ползи за здравето. Използва се и като лечебно растение във фармакологията.

Предимствата на Bewelia® PLUS

·       Повече от 50 пъти
бионаличността на най-ефективната босвелиева киселина AKBA

·       Лесно се приема благодарение на
малката мека гел капсула

·       Нежна дозировка с максимална полза

·       Устойчиво събрана смола от тамян

·       Идентична в природата мицелна формула

·       Чист екстракт от босвелия с витамин
К2 за нормално здраве на костите, идеално се съчитава в комбинация с Акурмин
ПЛЮС

Не всички продукти от тамян са създадени равни

На пазара има разнообразие от различни добавки от тамян. Конвенционалните продукти на Boswellia често съдържат само високоефективен екстракт от тамян, който може да причини дискомфорт при чувствителни хора. Bewelia PLUS залага на иновацията на мицела и дава възможност за максимален ефект по нежен начин, който е изцяло щадящ за здравето с много малко количество босвелиева киселина.

Повишената бионаличност на Bewelia® Plus

Босвелиевите киселини са естествено мастноразтворими и се абсорбират от червата само в много ограничена степен. В такива случаи се говори за ниска бионаличност. С помощта на  мицеловата формулировка капсулите с тамян от Bewelia PLUS имат 50 пъти по-висока бионаличност на естествено срещащите се босвеликови киселини.

Мицелите са частично образувани от нашето тяло, за да направят мастноразтворимите хранителни вещества достъпни за телата ни. Bewelia PLUS създава този процес.

Босвелиновите киселини са покрити с водоразтворим слой и могат да преминат през стомашно-чревния тракт. Капсули от тамян Bewelia PLUS постигат максимална абсорбция (бионаличност) и в същото време са много усвоими.

Правилната комбинация: Micelle® тамян и витамин К2

Bewelia® PLUS – Мицеларният тамян съчетава босвелиеви киселини с витамин К2 като идеална добавка. Витамин К2 подпомага поддържането на нормална костна функция и съсирването на кръвта.

Витамин К2 се намира само в малки количества в храната. Изследователите смятат, че до голяма степен се произвежда от естествените бактерии в нашите черва. Поради това е трудно да се поддържа достатъчно количество витамин К2. Дефицитът на витамин К2 има отрицателен ефект върху калциевия метаболизъм и здравето на костите и кръвоносните съдове.

Силния екип: Bewelia® Plus и Acurmin® Plus

Куркумата е идеална добавка към тамяна, тъй като и двете растителни вещества имат сходни ефекти. Затова препоръчваме комбинацията от Bewelia PLUS и Acurmin PLUS.

Мицеларната куркума на немската фирма  Cellavent Healthcare GmbH е водещ продукт от куркума от години на пазара и се характеризира с най-висока бионаличност. Като пионер в мицеларната формулировка, тя се счита за парадигма за други мицеларни формулировки като Bewelia PLUS.

Oncotrition – Силен партньор в изследванията

  • Разработен продукт /съвместно с Oncotrition – Института за клетъчна терапия и имунология на Fraunhofer (IZI) Германия.

Фокусът на дейността е върху изследване на диетични хранителни стратегии за предотвратяване на кахексия и разработване на стратегии за предотвратяване на тумори.

Екипът около д-р Андреас Шуберт (биология) идентифицира билкови съставки, които имат положителен ефект върху имунната система и като естествени препарати са от полза за човешкото здраве.

5 причини да използвате Bewelia® PLUS

✓ Ефективност: Най-висока измерена бионаличност (> 50 пъти)

✓ Поглъщане: Особено лесно и приятно благодарение на малката мека (гел) капсула

✓ Изследвания: Уникална формула на Mizell® в сътрудничество с Oncotrition (публикувана от Fraunhofer Institute)

✓ Дозировка: Биоеквивалентно количество от 600 mg босвелинова киселина и 250 mg AKBA за дневна доза

✓ Комбинация: чист екстракт от босвелия с витамин К2 , които допринасят за нормалното състояние на костите

Leave a Comment

Shopping Cart