Бетанио Плюс

Есенцията от Червено цвекло

Чист натурален продукт за жизненоважен начин на живот

Благодарение на специалния си хранителен състав, цвеклото е истински стимулатор на здравето. Освен много витамини и минерали, съдържа и ценните хранителни съставки бетанин, бетаин и неорганични нитрати.

Бетанио Плюс е комплекс с  3-кратен синергизъм, който съдържа тези три жизненоважни, взаимно подсилващи се хранителни вещества и по този начин успява да постигне диетично-терапевтичен ефект. Благодарение на млечнокиселата ферментация на благородния сок се обогатяват жизненоважните вещества и се повишават полезните за здравето ензими.

Уникално качество от полето до бутилката

За производството на Бетанио Плюс се използва изпитан и биологично отглеждан сорт цвекло с оптимално време на зреене. След прибиране на реколтата прясното цвекло се преработва в ценен концентрат чрез пресоване. Полученият чист пресован сок след това се концентрира и ферментира с млечна киселина с помощта на специални бактериални култури, лактобацили.

Значението на нитратите и оксаловата киселина

Нитратите и оксаловата киселина са две вещества, които се срещат естествено в здравословни храни на растителна основа като спанак, цвекло или рукола. Въпреки това се препоръчва да се намали максимално приема на оксалова киселина. Нитратите, от друга страна, са особено благоприятни за здравето и поддържат различни области на тялото.

Бетанио Плюс – В оптимален баланс за всеки ден

Балансиран продукт в оптимално съотношение

N/O* 8:1

Най-добрите възможни нитратни стойности (146,3 mg) с максимално намаление на оксаловата киселина. 46 пъти по-малко оксалова киселина от еквивалентното количество (106 g) прясно цвекло.

  *Анализ 2022 г.

5 Предимства да се доверите на Бетанио Плюс

Еквивалентно на над 3 кг цвекло на бутилка (300 ml.) – 100% органична есенция от сок от цвекло

3-кратен синергичен комплекс от най-ценните жизненоважни вещества

Особено богат на естествен бетаин

Оптимално снабден с дневния прием на нитрати, препоръчан от експерти, като същевременно минимизира оксаловата киселина

Ферментирал продукт с млечна киселина и внимателно концентриран

Shopping Cart